​Renovering af badeværelse – store som små opgaver varetages

Har du et toilet, der løber, en vandhane der dypper, eller drømmer du om at få foretaget en større renovering af badeværelse? Så er Brdr. Hansen VVS det rette sted for dig. Vi har igennem årene udført et stort antal badeværelsesrenoveringer – store som små – for private kunder nord for København i for eksempel Charlottenlund, Hellerup, Ordrup og Gentofte.

Derfor har vi en masse erfaring og ekspertise, som gør, at kvalitet og pris altid hænger sammen, når du vælger os til din opgave. Byggetiden bliver også minimeret, så byggeriet er lettest for vores kunder og til mindst mulig gene for dig.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på renovering af badeværelse afhænger blandt andet af, hvilken form for badeværelsesrenovering vi skal varetage for dig, og hvor omfattende den er.

Vi tilbyder blandt andet mindre opgaver som for eksempel:

  • Reparation af toilet der løber
  • ​Utæt vandhane-reparation
  • Reparation af kold radiator

Derudover udfører vi også større opgaver som for eksempel etablering af et nyt badeværelse eller en komplet renovering af et gammelt badeværelse.

Inden aflevering af det færdige badeværelse gennemfører vi altid et afsluttende kontrolbesøg, så du altid kan være sikker på, at det lever op til dine ønsker. Uanset dine tanker eller behov til et nyt badeværelse, så står vi altid klar med en løsning.

​En renovering af badeværelse kan give et nyt lyspunkt i dit liv, når du står op om morgenen og glæder dig til at komme ind under den nye bruser, der netop er blevet installeret.

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på din badeværelsesopgave

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på en renovering af badeværelse, uanset om der er tale om stor eller lille renovering.

Vi tilbyder blandt andet også fjernvarme og andet blikarbejde.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Aut. VVS-Installatør v/ Brdr. Hansen VVS ApS 

Hyldegårdsvej 27, ​2920 Charlottenlund

CVR: 19555798

Kontakt os

Telefon: 39 64 29 55

Telefon: 39 63 12 90

E-mail: vvs@brdrhansenvvs.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.