Professionel installation af fjernvarme

Kunne du tænke dig at få fjernvarme i din bolig, og leder du i den forbindelse efter en VVS-installatør, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rigtige firma. Hos Brdr. Hansen VVS har vi stor erfaring inden for installation af fjernvarme, som vi typisk udfører for private kunder i vores eget lokalområde. Vi holder selv til i Charlottenlund, og vi har derfor særligt mange kunder i Gentofte, Hellerup, Ordrup og omegn.

Derfor skal du lade os varetage din installation af fjernvarme

Der er flere gode grunde til, hvorfor du lige netop bør vælge at lade os varetage din kommende fjernvarmeinstallation. Her kan blandt andet nævnes:

  • Vi har et stort fokus på altid at levere arbejde i høj kvalitet
  • ​Vi har et højt serviceniveau
  • ​Vi tilbyder en rimelig pris
  • ·Vi sørger altid for at overholde vores indgåede aftaler omkring leveringstider og betingelser

Hvad koster fjernvarme?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget fjernvarme koster. Prisen afhænger nemlig af, hvor du bor henne. Helt generelt kan man dog sige, at fjernvarme er en af de billigere varmekilder, og så er den samtidig også meget klimavenlig.

Ud over den pris fjernvarmen koster om måneden, så koster det selvfølgelig også noget af få installeret et fjernvarmeanlæg. Vi tilbyder installation af fjernvarme til rimelige priser, så du kan få en økonomisk fordelagtig og miljøvenlig varmekilde i din bolig.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud eller hør mere

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på installation af fjernvarme, eller hvis du har brug for yderligere information. Vi tilbyder også fjernvarmeservice, så du efterfølgende kan være sikker på, at dit anlæg fungerer, som det skal. 

Vi tilbyder blandt andet også renovering af badeværelse og blikarbejde.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Aut. VVS-Installatør v/ Brdr. Hansen VVS ApS 

Hyldegårdsvej 27, ​2920 Charlottenlund

CVR: 19555798

Kontakt os

Telefon: 39 64 29 55

Telefon: 39 63 12 90

E-mail: vvs@brdrhansenvvs.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.