Dit varmeanlæg – din varmekilde

De fleste huse opvarmes i dag ved hjælp af et centralvarmeanlæg. Centralvarmeanlæg drives enten af fjernvarme fra et kraft/varmeværk eller af et olie- eller gasfyr. Inden vintermånederne er det en god idé, at tjekke selve varmeanlægget såvel som radiatorer eller gulvvarme. På den måde kan du nå at handle, inden kulden for alvor sætter ind.

Service og vedligehold af varmeanlæg

Hos Brdr Hansen VVS ApS udfører vi levering, montering, installation samt vedligehold af varmeanlæg. Et ineffektivt varmeanlæg er dyrt i drift, ligesom det bevirker, at din bolig tager lang tid at opvarme. Et ineffektivt varmeanlæg er således medvirkende til en unødig stigning i din varmeregning. For at sikre at dit varmeanlæg altid fungerer optimalt, er det derfor en god idé med en fast aftale om løbende serviceeftersyn og kontrol med dit varmeanlæg. Vi tilbyder topprofessionel service og kontrol med dit varmeanlæg, så du undgår unødige stigninger i varmeregningen.

Interesseret i at vide mere?

Er du interesseret i at vide mere om hvordan vi hos Brdr Hansen VVS ApS kan hjælpe dig med dit varmeanlæg, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi udfører professionel levering, montering, installation og service af varmeanlæg i Charlottenlund, Gentofte, Hellerup, Lyngby, Holte, Virum, Østerbro & Klampenborg.

​Vi er naturligvis medlem af branchens ... Læs mere

Adresseinformation​

​​​​Hyldegårdsvej 27

2920 Charlottenlund​

Firmainformation​

Aut. VVS-Installatør
​v/ Brdr. Hansen VVS ApS

CVR:19555798​​