Utætte vandrør kan have store konsekvenser

Utætte vandrør kan have store konsekvenser for din bolig. Hvis utætheder i vandrør ikke opdages før det er for sent, kan det medføre store skader, som kan være dyre at reparere. Hos Brdr Hansen VVS ApS udfører vi arbejdsopgaver på utætte vandrør i Charlottenlund, Gentofte, Lyngby, Hellerup, Holte, Virum, Østerbro & Klampenborg.

Hvad kan være årsag til rørskader?

En rørskade opstår typisk på grund af tæring. Tæringen kan ses på vandrøret som orange plamager, og kan opstå på grund af spændingsforskel mellem rør af forskellige metaller. Derfor er man i de senere år gået over til at bruge såkaldte PEX-rør, som er lavet af plast.

Specialister inden for blikarbejde

Hos Brdr Hansen VVS ApS er vi specialister inden for VVS installationer, og vi står altid klar til at rykke ud til opgaver af enhver art. Som VVS-installatør møder man hele tiden nye udfordringer, hvilket er medvirkende til, at vore dygtige medarbejdere altid er topmotiverede og engagerede i udførelsen af diverse VVS-opgaver.

Har du utætte vandrør?

Skal du have udført opgaver inden for VVS arbejde i form af utætte vandrør eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os for et godt uforpligtende tilbud.

​Vi er naturligvis medlem af branchens ... Læs mere

Adresseinformation​

​​​​Hyldegårdsvej 27

2920 Charlottenlund​

Firmainformation​

Aut. VVS-Installatør
​v/ Brdr. Hansen VVS ApS

CVR:19555798​​