Skifertag

Hos Brdr. Hansen VVS ApS udfører vi diverse opgaver inden for traditionel skiferdækning på alle former for eksempelvis kviste, gavle og skorstene for private kunder såvel som for kunder i erhvervslivet samt for offentlige institutioner.

Smukt, holdbart materiale

​Skifertag er utrolig holdbart og bidrager samtidig til et klassisk, stilrent helhedsindtryk af din bolig. Skifer er således det eneste tag med en dokumenteret levetid på minimum 100 år. Altså er et skifertag, ud over at give din bolig et smukt, æstetisk udtryk, en langsigtet investering i et tag, som ikke kræver megen vedligeholdelse.

Øvrig vedligeholdelse af boligen

Hos Brdr Hansen VVS ApS står vi også for arbejde med vedligeholdelse af din boligs øvrige tagkonstruktion.

Således udfører vi, ud over tagarbejde, også opsættelse og vedligeholdelse af blandt andet:

-​Tagrender

-​Nedløbsrør

-​Tagbrønde

-​Taginddækninger

Tagrender og inddækninger bliver ofte overset når boligen skal vedligeholdes, men begge dele er afgørende for, at taget holder tæt. Derfor er det nødvendigt med et årligt eftersyn, så huller og sprækker opdages før de når at forårsage større skader, som kan være dyre at reparere.

Kontakt

Vil du vide mere om hvordan Brdr. Hansen VVS ApS hjælper dig med skifertag, så kan du selvfølgelig kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vi udfører opgaver med skifertag blandt andet i Klampenborg, Hellerup, Charlottenlund, Gentofte, Lyngby, Holte, Virum og Østerbro. 

​Vi er naturligvis medlem af branchens ... Læs mere

Adresseinformation​

​​​​Hyldegårdsvej 27

2920 Charlottenlund​

Firmainformation​

Aut. VVS-Installatør
​v/ Brdr. Hansen VVS ApS

CVR:19555798​​