Kobberdækning

Hos Brdr Hansen VVS ApS udfører vi diverse opgaver inden for kobberdækning.

Kobberdækning kan være medvirkende til at give din bolig et æstetisk udtryk ud over det sædvanlige.

Hvad er kobberdækning?

​Kobber er et halvædelt metal, hvorfor det har stor modstandsevne over for påvirkning af vind og vejr. Med andre ord er kobber et holdbart materiale, som har stor modstandsevne mod eksempelvis rust.

Kobbertag vil efter nogen tid overtrækkes med et mørkt lag patina, hvilket yderligere beskytter kobberet mod nedbrydning.

Efter en årrække vil kobberdækningen forvandle sig til en smuk, grøn patina, som minder om den man ofte kan se på ældre bygninger. Forvandlingen til den grønne patina afhænger imidlertid af bygningens placering, for eksempel om kobberdækningen er tæt på saltvand.

Moderne kobberdækning

​Det kobber, man i dag anvender til kobberdækning er - sammenlignet med det man brugte tidligere – meget rent. Således er den kobber man benytter i dag længere om at danne patina, hvorfor den kan være længere om at opnå den grønne farve, som er eftertragtet af mange.

Derfor er det i dag muligt at lave kobberdækning med kobberplader, som allerede er patinerede.

Skal du have udført kobberdækning?

​Hvis du skal have udført opgaver inden for kobberdækning, er du naturligvis velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på udførelsen af dit projekt. Hos Brdr Hansen VVS ApS udfører vi opgaver inden for kobberdækning blandt andet i Charlottenlund, Gentofte, Hellerup, Lyngby, Holte, Virum, Østerbro & Klampenborg.

​Vi er naturligvis medlem af branchens ... Læs mere

Adresseinformation​

​​​​Hyldegårdsvej 27

2920 Charlottenlund​

Firmainformation​

Aut. VVS-Installatør
​v/ Brdr. Hansen VVS ApS

CVR:19555798​​