Cyclo Vac - en ny livsstil

Frisk luft er nødvendigt for at vi kan have det godt og forurenings-kilder såsom støv, pollen eller andre mikro-skopiske partikler, udløser skadelige allergier og endda åndedræts-relaterede sygdomme. Forskning viser at Cyclo Vacs central-støvsugere kan hjælpe!

Det tre-dobbelte filtrerings-system sikrer at de mikroskopiske partikler du lige har støvsuget op, ikke cirkulerer inde i huset igen. Alle vores modeller er behandlet med vores Cyclofiltre™ med Ultra-Fresh, som forhindrer mug og svampe-dannelse i hjemmet.

Cyclo Vacs Central-støvsuger kan installeres i alle typer huse, både lejligheder, enfamilieshuse, og offentlige bygninger. og kan desuden nemt installeres i nye huse, under renovering, eller i eksisterende huse. Støvsugeren er med sit unikke design nem at komme rundt med, og den klarer også rengøring på trapper uden problemer.

Cyclo Vac Centralstøvsuger er kendt i hele verden for deres unikke filtrerings-system, der giver et perfekt indeklima. Cyclo Vac er Danmarks eneste centralstøvsuger med eletronisk regulering af sugestyrken og Danmarks laveste lydtryk. Støvsugeren er udført i metal og har en indikator på håndtaget når beholderen skal tømmes.

Centralstøvsugeren fås både med og uden poser, og med en livstidsgaranti på beholderen. På motoren giver vi op til 10 års garanti.

Du kan stole på Cyclo Vac centralstøvsugere mange år frem.

Find yderligere information om Cyclo Vac på www.x-dust.dk og læs vores online brochure her »


Send forespørgsel vedr. produkt: X-Dust

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Aut. VVS-Installatør v/ Brdr. Hansen VVS ApS 

Hyldegårdsvej 27, ​2920 Charlottenlund

CVR: 19555798

Kontakt os

Telefon: 39 64 29 55

Telefon: 39 63 12 90

E-mail: vvs@brdrhansenvvs.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.